ВЕБ ДИЗАЈН | ВЕБ ХОСТИНГ | МАРКЕТИНГ |
E-COMMERCE

Веб & Маркетинг Решенија

Подгответе се за најдоброто корисничко искуство!

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

Your text

Your text

BASIC

5


GB

2349 ден/годишно

Хостирање на 2 веб сајтови

5 GB Простор

Неограничен број на емаил адреси

Неограничен број на бази

BUSINESS

10

GB

4499 ден/годишно

Хостирање на 5 веб сајтови

10 GB Простор

Неограничен број на емаил адреси

Неограничен број на бази

ENTERPRISE

30

GB

7499 ден/годишно

Хостирање на 10 веб сајтови

30 GB Простор

Неограничен број на емаил адреси

Неограничен број на бази

Зошто да одберете хостинг кај нас?

CPanel

cPanel е контролен панел за да се поедностави управувањето со веб страната и управувањето со серверот.

SEO attracta

Attracta - SEO алатка

Секоја сметка за веб-хостинг доаѓа со бесплатен cPanel, контролен панел со интегрирана алатка за SEO оптимизација Attracta.

Instalacija na skripti

Softaculus one click

Softaculous е најпуларен инсталатор за бесплатни скрипти, кој е интегриран во cPanel

Неделен backup

Правиме неделен бекап на вашите податоци. Чуваме 3 надворешни копии на годишно ниво.

CloudFlare CDN

CloudFlare е најдобрата мрежа за испорака на содржина - CDN (content delivery network)

Бесплатен трансфер

Правиме бесплатна миграција на сите податоци,
вклучувајќи ги вашите веб-страни и е-маил адреси.

Побрзајте!

Изгради веб-сајт и добиј 2 години вклучен хостинг!

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Cpanel - control panel
Instalacija na skripti