Е-Commerce Хостинг - PlayDigital
ВЕБ ДИЗАЈН | ВЕБ ХОСТИНГ | МАРКЕТИНГ | ОНЛАЈН ШОП

E-Commerce Веб Хостинг

Брзина, Сигурност, Достапност, 24/7

CLOUD SHARED

PLAN

Number

minutes

Price

Your text

Your text

Your text

Your text

GLAZE
cloud shared

30

GB

4.590 ден/годишно


 • Хостирање на 1 Е-Commerce веб-сајт 
 • 30 GB простор
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Неограничен број на бази
 • Неограничен сообраќајSTELLAR
cloud shared

50

GB

7.990 ден/годишно


 • Хостирање на 2 Е-Commerce веб-сајтови 
 • 50 GB простор
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Неограничен број на бази
 • Неограничен сообраќај

VPS

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

Your text

Your text

Your text

OVZ01

30

GB SSD

990 ден/месечно • 1 CPU
 • 30 GB простор
 • 1 GB RAM
 • 1 TB  месечен сообраќај
 • Дедицирана IP адреса
 • Конфигурација на систем
 • Неделен Backup
 • 1 Реинсталација на оперативен систем
 • 1 Реконфигурација на VPS серверот

 OVZ02

50

GB SSD

1490 ден/месечно


  • 1 CPU
  • 50 GB простор
  • 2 GB RAM
  • 2 TB  месечен сообраќај
  • Дедицирана IP адреса
  • Конфигурација на систем
  • Неделен Backup
  • 1 Реинсталација на оперативен систем
  • 1 Реконфигурација на VPS серверот

OVZ03

70

GB SSD

2490 ден/месечно


 • 2 CPU
 • 70 GB простор
 • 3 GB RAM
 • 3 TB  месечен сообраќај
 • Дедицирана IP адреса
 • Конфигурација на систем
 • Неделен Backup
 • 1 Реинсталација на оперативен систем
 • 1 Реконфигурација на VPS серверот

Зошто да одберете Е-Commerce веб хостинг кај нас?

CPanel

cPanel е контролен панел за да се поедностави управувањето со веб страната и управувањето со серверот.

SEO attracta

Attracta - SEO алатка

Секоја сметка за веб-хостинг доаѓа со бесплатен cPanel, контролен панел со интегрирана алатка за SEO оптимизација Attracta.

Instalacija na skripti

Softaculus one click

Softaculous е најпуларен инсталатор за бесплатни скрипти, кој е интегриран во cPanel

Неделен backup

Правиме неделен бекап на вашите податоци. Чуваме 3 надворешни копии на годишно ниво.

CloudFlare CDN

CloudFlare е најдобрата мрежа за испорака на содржина - CDN (content delivery network)

Бесплатен трансфер

Правиме бесплатна миграција на сите ваши податоци, вклучувајќи ги вашите веб-страни и е-маил адреси.

Побрзајте!

Изгради веб сајт и добиј 1 година бесплатен хостинг.

Нашето портфолио


Имате дополнителни прашања?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер, кој овозможува твојот веб сајт да функционира во онлајн просторот.
Домен е името кое е карактеристично за секој веб сајт и преку кое корисниците го препознаваат истиот.

Сакаш твојот сајт да стане дел од најголемата македонска онлајн заедница?
Постојат 5 чекори како да го префрлиш твојот сајт во PlayDigital. Ние и нашата техничка поддршка сме тука да го олесниме целиот процес.

Секако дека е можно надоградба на поголем хостинг пакет, а исто така и враќање на помал пакет. Оваа промена на услугата е автоматизирана и при истата нема да се појави никаков прекин во услугите.

Во денешно време, многу е важно освен сопствен веб сајт, да се поседуваат и професионални емаил адреси. За таа цел, најпрво е потребно да се поседува хостинг простор, а потоа и уникатно име за домен.

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Instalacija na skripti
web hosting
Cpanel - control panel