Како да ги користите сервисите на Attracta SEO?

Нашите клиенти може да го користат сервисот Attracta SEO – оптимизација за интернет пребарувачи
Attracta во Cpanel

Доколку вашиот хостинг пакет содржи Cpanel, можете да го искористите за да ја активирате Attracta на вашиот веб сајт.
За да го направите ова, следете ги овие чекори:

Најавете се во вашиот Cpanel.

Во делот SEO and Marketing Tools на почетната страна од Cpanel, кликнетет SEO tools

Прегледајте ги условите за користење и кликнете Ок.

Следете ги инструкциите  за да ги комплетирате чекорите.