admin

Дигитален маркетинг- важност за малите бизниси (2019)

Кога стартуваат  малите бизниси, фокусот го стваат  на тоа како да се привлечат  првите потрошувачи.  Тие може да почнат со традиционалните форми на рекламирање како печатени реклами, купони или огромни билборди и постери покрај улиците. Бизнисите може да ги применуваат овие практики доколку се сигурни во својата понуда и прашање на време е кога потрошувачите …

Дигитален маркетинг- важност за малите бизниси (2019) Прочитај повеќе »

SEO оптимизација – Зошто е важна за вашиот бизнис? (2019)

SEO– зошто оптимизација на интернет пребарувачот е важна за вашиот бизнис? SEO, oптимизација на интернет пребарувачот, е важен дел за бизнисот од причина што овозможува потребна видливост која привлекува купувачи во време на оваа дигитална ера. Дури 81% од купувачите и 94% од бизнисите прават онлајн истражувања пред да преминат на чинот на купување на …

SEO оптимизација – Зошто е важна за вашиот бизнис? (2019) Прочитај повеќе »

Веб Дизајн- 5 придобивки од неговата примена [2021]

Веб дизајн е процес или алатка која вклучува разновидност на големи придобивки кои се прилагодени да му помагаат на вашиот бизнис за напредок и успех. ОПТИМИЗАЦИЈА НА ПРЕБАРУВАЧОТ Одличниот веб дизајн го зајакнува вашиот бизнис во пребарувањето  играјќи голема улога во оптимизацијата на целиот тој процес. Од вчитување на корисни содржини до правење на вашиот веб …

Веб Дизајн- 5 придобивки од неговата примена [2021] Прочитај повеќе »

8 Чекори за започнување Онлајн Бизнис [2021]

Честопати, најголемата пречка со која се соочуваат сопствениците на деловни активности е запознавање со овој процес: тие се обидуваат да дознаат како да започнат бизнис на мало преку Интернет. Значи, еве осум лесни чекори за да научите како да отворите онлајн продавница. ЧЕКОР 1: БИЗНИС ПЛАН Дали би отвориле продавница без бизнис план? Вие не …

8 Чекори за започнување Онлајн Бизнис [2021] Прочитај повеќе »

9 Совети за Веб-Дизајн за мали Бизнис Претприемачи

Сте слушнале за ова одново и одново: секој бизнис има потреба од веб-страна. Можеби имате веб-страна што доста работи за вашиот бизнис, или ова може да биде вашиот прв проект за веб-страна. Направивте малку истражување на платформите за веб-страни, но се чувствувате презаситени и немате идеја од каде да започнете. Потребна ви е сериозна помош, …

9 Совети за Веб-Дизајн за мали Бизнис Претприемачи Прочитај повеќе »

5 Причини зошто секој Бизнис има потреба од Веб Страна (2019)

Дали имате бизнис без веб страна? Ги разбираме причините зошто одбивате да ја изградите за вашиот бизнис, „Јас не сум личност за технологија“, „тие се премногу скапи“, „немам време“, или имам премногу работа и и не ми треба повеќе. Реалноста е, вие не треба да бидете личност за технологија, затоа што градењето на професионална веб …

5 Причини зошто секој Бизнис има потреба од Веб Страна (2019) Прочитај повеќе »

digitalen marketing za mal biznis

5 Совети За Дигитален Маркетинг За Вашиот Бизнис (2019)

Дигитален Маркетинг Во последно време, стратегиите за развој на бизнисот и брендирање се развиваат поради зголемувањето на употребата на Интернет и социјалните медиуми. Дигиталниот маркетинг е една од најдобрите алатки што се користат за раст на бизнисот и така и ќе продолжи. Ако сакате да дознаете повеќе за дигиталниот маркетинг, тогаш овој блог пост е …

5 Совети За Дигитален Маркетинг За Вашиот Бизнис (2019) Прочитај повеќе »