Aleksandra Draskovic, Author at PlayDigital

Aleksandra Draskovic

социјални медиуми

Менаџмент на социјални медиуми

Кога станува збор за управување со социјалните медиуми, зборуваме за процес на анализа на публиката на социјалните медиуми и развој на стратегија прилагодена за нив. Потоа креирање и дистрибуција на содржини за профили на социјални медиуми, соработка со инфлуенсери, следење, мерење и известување за социјални перформанси на медиумите. Интерес и привлечна содржина При започнување со …

Менаџмент на социјални медиуми Прочитај повеќе »

алатките за дигитален маркетинг

Алатки за дигитален маркетинг – како се користат?

Без никакво претерување може да се каже дека денес дигиталните маркетери буквално живеат и умираат поради алатките на трговијата. Современите маркетери се очекува да бидат на милион места одеднаш. Без разлика дали пребаруваме податоци или го дотеруваме нашето социјално присуство, потпирањето на алатките за дигитален маркетинг значи заштеда на време и одржување на предноста. Алатките …

Алатки за дигитален маркетинг – како се користат? Прочитај повеќе »

Податоци за Веб-Дизајн

Интересни податоци за Веб-Дизајн [2021]

Што е Веб-Дизајн? Веб-Дизајн се однесува на дизајнот на Веб-Страните што се прикажуваат на Интернет. Повеќе се однесува на аспектите на корисничкото искуство, отколку на развој на софтвер. Веб-Дизајнот претходно беше фокусиран на дизајнирање Веб-Страни за прелистувачи на десктоп површина. Но, некаде од средината на 2010-тите, Веб-дизајнот се фокусира кон Веб-Страни кои се соодветно креирани …

Интересни податоци за Веб-Дизајн [2021] Прочитај повеќе »