Веб Хостинг

Cloudflare CDN

Што е CloudFlare CDN?

  Што претставува CloudFlare CDN?     CloudFlare (CDN) е мрежа на сервери која доставува веб- страни и одредена содржина на корисникот, врз базана неговата географска локација. Крајната цел е да се обезбеди достапност, заштита и да се оптимизира времето кое е потребно за одредениот серверда ги испорача потребните побарани податоци од крајниот корисник. При …

Што е CloudFlare CDN? Прочитај повеќе »

Дигитален маркетинг- важност за малите бизниси (2019)

Кога стартуваат  малите бизниси, фокусот го стваат  на тоа како да се привлечат  првите потрошувачи.  Тие може да почнат со традиционалните форми на рекламирање како печатени реклами, купони или огромни билборди и постери покрај улиците. Бизнисите може да ги применуваат овие практики доколку се сигурни во својата понуда и прашање на време е кога потрошувачите …

Дигитален маркетинг- важност за малите бизниси (2019) Прочитај повеќе »