Е-трговија

Dropshipping и онлајн продажба

Што ви е потребно за да започнете со Онлајн Продажба?

Неколку лесни чекори кои ве учат што е потребно за започнување со онлајн продажба. #1: Одберете домен Одберете и регистрирајте го вашиот домен на некој од нашите .мк, .com.mk регистратори. Кликнете тука за да имате преглед од сите регистратори. #2: Одберете Хостинг Откако ќе го одберете името на доменот за вашата Онлајн Продавница, потребно е …

Што ви е потребно за да започнете со Онлајн Продажба? Прочитај повеќе »

5 Совети за успешна Онлајн Продажба

Возбудени сме што ги споделуваме нашите пет совети за успешно продажба на производи преку Интернет Продавница. #Совет 1: Вложете повеќе време Продажбата на производи на интернет продавница е единствена поради огромниот опсег на клиенти што можете да ги достигнете. На некој начин, ова го изедначува полето за игра, но запомнете, милиони потенцијални клиенти што можете …

5 Совети за успешна Онлајн Продажба Прочитај повеќе »

Woocommerce - onlajn prodavnica

3 Најдобри платформи за онлајн продавница [2020]

Ги избравме најдобрите платформи за онлајн продажба и ова е нашиот најдобар избор. Нашите избрани платформи за е-трговија се засноваат на објективни податоци за перформанси, збир на карактеристики и вредност. Споредете ги најдобрите платформи за онлајн продавница за да ја пронајдете онаа што одговара на вашите потреби.   #1 Woocommerce Woocommerce платформата е најдобра платформа за …

3 Најдобри платформи за онлајн продавница [2020] Прочитај повеќе »

e-commerce

Зошто е добро да користите Е-трговија(Е-commerce)?

Зошто е добро да користите E-трговија(Е-commerce)? Значи, Кога бараме прашање зошто е добро да користите е-трговија(е-commerce), тогаш го имаме совршениот одговор. Ние всушност користиме е-commerce за да ги купиме најдобрите и најефтините производи во споредба со физичките маркети. Е-commerce сервисот ви дозволува да купувате производи или услуги од удобноста на вашиот дом, по најдобри цени. …

Зошто е добро да користите Е-трговија(Е-commerce)? Прочитај повеќе »

onlajn biznis

Како да започнеш онлајн бизнис?

Според извештајот на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија во текот на 2019 се реализирале вкупно 6.727.051 онлајн трансакции во земјата и странство, наспроти 5.435.385 онлајн трансакции во текот на 2018 година. Тоа претставува пораст од 23,8%. Значителен пораст е забележан и од аспект на вредноста на направените трансакции, кои во 2018 изнесувале 139 милиони евра, …

Како да започнеш онлајн бизнис? Прочитај повеќе »

5 стратегии за успешна интернет продажба

Интернет продажбата може да на изгледа многу лесен начин да се заработат пари, но сепак тоа е повеќе од поставување слики на веќе дијзаниран темплејт. Секој што сака успешно да ги продава своите производи преку онлајн продавница треба да ги има предвид следниве работи: 1. Следење на сообраќај и конверзии Една од првите работи што …

5 стратегии за успешна интернет продажба Прочитај повеќе »

comodo-ssl

Што претставува Comodo SSL Сертификат?

Comodo е светски лидер во сајбер-безбедност и дигитално сертифицирање. Уште од раните почетоци како провајдер на анти-вирус софтвер, Comodo почнал да расте до степен каде што денес е еден од најголемите играчи во оваа индустрија. Comodo е изграден врз база на доверба. Интернтот без таа доверба е безвреден. Почнувајќи од дигитални трансакции, комуникација и општо …

Што претставува Comodo SSL Сертификат? Прочитај повеќе »

online prodavnica

Oнлајн продавница – причини и предности од користење [2020]

Нема никаков сомнеж дека во оваа дигитална ера, продажба преку онлајн продавница може да претставува огромна предност за секој бизнис. Луѓето во денешно време се навикнати да се вклучат на интернет преку компјутер или мобилен за да дојдат до производите или услугите кои им се потребни и да ги нарачаат. Купувањето може да се изврши …

Oнлајн продавница – причини и предности од користење [2020] Прочитај повеќе »