FACEBOOK ADS | GOOGLE ADS | E-MAIL | PPC

Дигитален Маркетинг

Персонализирани маркетинг решенија!

Зошто дигитална маркетинг стратегија?

low costs

Ниски трошоци

Многу пониски трошоци во однос на стандардното рекламирање

analysis

Аналитика

Правиме анализа на сите активности на вашата публика според однесување, демографија и интереси

visibility

Видливост

Бидете видливи на сите социјални медиуми и интернет пребарувачи
(facebook, instagram, linkedin, google, youtube, gmail)

re-targeting

Ре-маркетинг

Повторно прикажување на вашата кампања на публика која веќе била заинтересирана за вашиот производ или услуга

targeting

Таргетирање

Креираме единствена и уникатна таргетирана публика која е заинтересирана за вашите
производи/услуги

marketing campaign management

Менаџмент

Со нашата оптимизација за интернет пребарувачи,
вашиот веб-сајт ќе биде секогаш меѓу првите страни на интернет пребарувачите ( google, bing )

Побрзајте!

Изгради онлајн продавница и добиј 1 година бесплатен хостинг!


Имате дополнителни прашања?

На вашиот онлајн шоп можете да продавате секаков вид на производи или услуги
со различни опции за наплата и испорака.

Месечните трошоци за виртуелниот пост терминал ги одредува банката, но се
движат од 2,4% до 3,5% провизија по купен производ или услуга, во зависност од банката, а секоја банка исто така ја утврдува и цената која се наплаќа за одржување на виртуелниот пост терминал.

Да, можете лесно да управувате со вашиот онлајн шоп, можете да додавате или бришете производи или услуги или да правите промена на постоечките производи или услуги.

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Instalacija na skripti
web hosting
Cpanel - control panel