E-Commerce решенија

Изгради ја твојата Онлајн Продавница и започни со онлајн продажба!

  • Едноставност при започнување на е-бизнис
  • Твојата онлајн-продавница е отворена 24/7
  • Финансиска предност

Во првите 9 месеци од 2022, со македонски картички кон македонски е-трговци се реализирале 17.3 милијарди денари, со раст од 20%


Реализирани се вкупно онлајн трансакции вредни 25.3 милијарди денари споредено со истиот период претходната година.

Кон домашните е-трговци се слеале 18.3 милијарди денари, 94.4% од домашни купувачи.

  • Online плаќање

Интеграција на платежни методи за лесно и
безбедно плаќање на вашите производи онлајн.

  • Следење на нарачки

Менаџирајте ги вашите нарачки и производи преку модулот за нарачки.

  • Фактурирање

Автоматска изработка и испраќање на фактури при нарачка на производи.

  • Напредно филтрирање

Корисниците ќе имаат избор за тоа како ги разгледуваат производите на твојот сајт.

  • Online chat

Комуницирајте со вашите корисници лесно и едноставно преку најпопуларната алатка за комуникација

  • Алатки за маркетинг

Подесување на алатки за маркетинг на вашите производи, Google Analytics, Facebook Pixel, Mailchimp

E-Commerce

“Ми се допаѓа дизајнот и функционалноста на е-продавницата.”.

Оливер    o2universal.com

“Одличен дизајн и едноставност во пребарувањето на производи!”.

Петар    cvekarabloom.mk

Побарај Понуда
contact@playdigital.mk

+389-75-233-206