Зголемете ја продажбата со
E-Commerce

Изгради ја твојата Онлајн Продавница и започни со онлајн продажба!

Имате Прашања? 

+389 75 233 206
Едноставност при започнување на е-бизнис

Твојата е-продавница е отворена 24/7

Финансиски бенефит

Твојата онлајн продавница ќе има можност за:

Online плаќање

Интеграција на платежни методи за лесно и
безбедно плаќање на вашите производи онлајн.

Следење на нарачки

Менаџирајте ги вашите нарачки и производи преку модулот за нарачки.

Фактурирање

Автоматска изработка и испраќање на фактури при нарачка на производи.

Напредно филтрирање

Корисниците ќе имаат избор за тоа како ги разгледуваат производите на твојот сајт.

Online chat

Комуницирајте со вашите корисници лесно и едноставно преку најпопуларната алатка за комуникација

Алатки за маркетинг

Подесување на алатки за маркетинг на вашите производи, Google Analytics, Facebook Pixel, Mailchimp

Одлични Коментари

100% Задоволно Клиенти

Ми се допаѓа дизајнот и функционалноста на е-продавницата.

Оливер
O2universal.com

Имаме долгогодишна соработка и нашата е-продавница е редовно ажурирана!

Петар
cvekarabloom.mk

PLAY DIGITAL - © 2023