Целосна интеграција со WooCommerce. Поддржува IOS и Android.

Мобилни Апликации за Woocommerce Онлајн Продавници

Најавувања преку социјални мрежи.
Лесно прилагодување на вашиот бренд.
Поддржува IOS и Android.
Push нотификациии преку OneSignal.
Поддршка за повеќе јазици, поддржуваат додаток WPML.
Работи со 99% од системите за онлајн плаќање ( Cpay, Bankart, Asseco, 2Checkout, Paypall, Stripe )

Продавајте повеќе...

Едноставен UX checkout

Kошничка / Испорака / Плаќање / Моја нарачка / Рефундација / Рефундација на нарачка.

iOS Демо

Високи перформанси и стабилност

Oбезбедуваме стабилност на апликацијата и високи перформанси со синхронизирани ажурирања за подобри перформанси.

Квалитетен Дизајн

Подготвен е висококвалитетен код и дизајни, ќе бидете импресионирани од изгледот и чувството.

Поддршка за повеќе јазици

Вашата апликација може да ја чита секоја личност во светот што зборува на различни јазици.

Мобилни Апликации за Woocommerce Продавници

Android Демо

Плаќање при испорака

Плаќање при испорака е овозможено за оние сопственици на продавници кои претпочитаат готовина наместо трансакции преку Интернет.

Ad mob реклами

Поддршка за Ad mob реклами

Целосна интеграција со Woocommerce

Вашата апликација ќе биде поврзана со вашата Онлајн Продавница на WooCommerce за да можете лесно да управувате со производите и продажбата.

Брза инсталација

Подготвени мобилни апликации со разновидни прекрасни професионални дизајни.

Со нашиот производ, вашите мобилни апликации лесно ќе бидат објавени на Google Play и App Store.

Целосна интеграција со WooCommerce.
Поддржува IOS и Android.
Најавувања преку социјални мрежи.
Лесно прилагодување на вашиот бренд.
Push нотификациии преку OneSignal.
Поддршка за повеќе јазици, поддржуваат додаток WPML и исто така RTL.
Поддршка на испорака и купон.
Флексибилна испорака преку config file.
Работи со 99% од системите за онлајн плаќање ( Cpay, Bankart, Asseco, 2Checkout )
Список на желби и синхронизирање помеѓу уредите
Следење на нарачката, исто поддржува и белешки за нарачката.
Варијанти на производи.
Интеграција на WordPress за прикажување на Блог содржини.
Варијанти на динамички прикази на производи: боја, големина, тежина или кој било вид варијанти.
Галеријата на производи може да биде Пин & зум слика.
Едноставен UX checkout: Кошничка / Испорака / Плаќање / Моја нарачка / Рефундација / Рефундација на нарачка.
Firebase Синхронизација.
Инстант пребарување.
Флексибилен филтер за пребарување.
Филтер по категорија, тагови и цени.
Поддржува брз филтер за категории од менито од левата страна.
Пребарувајте историја и исчистете.
Управувајте со адресата за наплата веднаш на апликацијата.
Моќен профил на корисникот: променете ја валутата, јазикот, разни начини на подесување…
Флексибилно конфигурирање на почетна страница и поддржува различен вид на изглед.
Адмоб и Фејсбук реклами
Флексибилен приказ за прилагодена страница.
Прекрасна анимација за прошетки.
Анимација за заглавие (стил на Apple)
Лева мени Динамичка конфигурација и поддршка од менито од 4 типа.
Поставување на корисничкиот интерфејс на профилот преку ..конфигурациска датотека.
+8 Поддршка за распоред на ставки за ListView.
Темна тема и лесна за менување на другите светли теми во боја
Разлика тип на категорија страница
Стандардна конфигурација на валута и земја
Овозможете да ја скриете Проверката на количката преку конфигурациската датотека
Поддршка за градење апликација преку Експо или реакција на природен клик
Редовно ажурирање на одликите и бесплатно исправување на грешки
Способност за префрлување помеѓу темната и светлата тема
Лесно се конфигурира за повеќе од 9 разлики, вид на распоред на почетната страница.
Филтрирајте според страницата за цени / ознака / категорија
Пријавете се со СМС пораки користејќи комплет за сметки на Фејсбук
Поддршка за деловни активности