E-Commerce

Изгради ја твојата Онлајн Продавница и започни со онлајн продажба!

Започнете со онлајн продажба

Бесплатен Домен и Хостинг

Одберете име на домен за вашиот веб-сајт и започнете со 10GB SSD/NVMe хостинг простор.


Научи Повеќе

UX/UI Респонзивен Дизајн

Веб Дизајн прилагоден за сите уреди (смартфон, лаптоп, десктоп, таблет)


Научи Повеќе

Разни Платежни Методи

Плаќања со платежни картички ( visa, mastercard, american express, diners ), плаќања при достава на производот, плаќања на фактура.

Learn more

Придобивки:

Едноставност при започнување на е-бизнис

Твојата е-продавница е отворена 24/7

Финансиски бенефит

Понуда на голем број информации

Што Добивате

Твојата онлајн продавница ќе има можност за:

Online плаќање

Интеграција на платежни методи за лесно и безбедно плаќање за вашите производи онлајн.

Следење на нарачки

Менаџирајте ги вашите нарачки и производи преку модулот за нарачки.

Фактурирање

Автоматска изработка и испраќање на фактури при нарачка на производи.

Напредно филтрирање

Корисниците ќе имаат избор за тоа како ги разгледуваат производите на твојот сајт.

Online chat

Комуницирајте со вашите корисници лесно и едноставно преку најпопуларната алатка за комуникација

Алатки за рекламирање

Подесување на алатки за маркетинг на вашите производи, Google Analytics, Facebook Pixel, Mailchimp

E-Commerce

  • Едноставен Интерфејс
  • Безбедност
  • Респонзивност


Агенција

Сервиси

Повеќе