Хостинг трансфер - PlayDigital
hosting transfer

Хостинг трансфер

Кога ќе изберете еден од нашите планови за хостирање, понекогаш ќе ви треба помош при миграција на податоци од вашиот тековен сервер. Можеме да се погрижиме за целиот процес на миграција – апсолутно бесплатно.

Можеме да ги мигрираме сите ваши податоци, вклучувајќи ги и вашите веб-страни и е-маил адреси.

За успешна миграција е потребно:

Име на веќе креираната сметка на playdigital.mk,

Потврда за миграција со пристап до вашиот тековен сервер за хостирање (администрациониот панел).

Ако сакате да нарачате процес на миграција на вашиот сервис за хостирање, Ве молиме слободно контактирајте не преку е-маил: [email protected]