CPANEL | 1-CLICK INSTALL

Веб Хостинг

Брзина, Сигурност, Достапност, 24/7

Зошто да одберете хостинг кај нас?

CPanel

cPanel е контролен панел за да се поедностави управувањето со веб страната и управувањето со серверот.

SEO attracta

Attracta - SEO алатка

Секоја сметка за веб-хостинг доаѓа со бесплатен cPanel, контролен панел со интегрирана алатка за SEO оптимизација Attracta.

Instalacija na skripti

Softaculus one click

Softaculous е најпуларен инсталатор за бесплатни скрипти, кој е интегриран во cPanel

Неделен backup

Правиме неделен бекап на вашите податоци. Чуваме 3 надворешни копии на годишно ниво.

CloudFlare CDN

CloudFlare е најдобрата мрежа за испорака на содржина - CDN (content delivery network)

Бесплатен трансфер

Правиме бесплатна миграција на сите ваши податоци, вклучувајќи ги вашите веб-страни и е-маил адреси.

Побрзајте!

Изгради веб сајт и добиј 1 година бесплатен хостинг.

Нашето портфолио


Имате дополнителни прашања?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер, кој овозможува твојот веб сајт да функционира во онлајн просторот.
Домен е името кое е карактеристично за секој веб сајт и преку кое корисниците го препознаваат истиот.

Сакаш твојот сајт да стане дел од најголемата македонска онлајн заедница?
Постојат 5 чекори како да го префрлиш твојот сајт во PlayDigital. Ние и нашата техничка поддршка сме тука да го олесниме целиот процес.

Секако дека е можно надоградба на поголем хостинг пакет, а исто така и враќање на помал пакет. Оваа промена на услугата е автоматизирана и при истата нема да се појави никаков прекин во услугите.

Во денешно време, многу е важно освен сопствен веб сајт, да се поседуваат и професионални емаил адреси. За таа цел, најпрво е потребно да се поседува хостинг простор, а потоа и уникатно име за домен.

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Instalacija na skripti
web hosting
Cpanel - control panel