Online payment gateway -Интеграција на онлајн плаќање
ВЕБ ДИЗАЈН | ВЕБ ХОСТИНГ | ОНЛАЈН ШОП

Интеграција на онлајн плаќање

Продавајте ги вашите производи или услуги 24/7

Online payment gateway

Интеграција на онлајн плаќање со кредитни картички (visa,mastercard)

cpay payment gateway

Интеграција со Cpay(casys)

Банки кои работат со Cpay
Стопанска Банка А.Д, Скопје
Уни Банка
Комерцијална Банка

Интеграција со 2checkout

2checkout е наплатен систем кој се поврзува со вашата девизна сметка и достапен е за валути EUR и USD

Online payment gateway

Интеграција со NestPay

Банки кои работат со NestPay
Комерцијална Банка
Халк Банка
НЛБ Банка

Имате дополнителни прашања?
Контактирајте не

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks