Онлајн Продавница | Онлајн Услуги

E-Commerce

Продавајте ги вашите производи или услуги 24/7

Зошто да изградите Онлајн Продавница кај нас?

Респонзивен дизајн

Дизајн подготвен за сите уреди ( мобилен телефон, лап-топ, десктоп )

woocommerce mobile app

Мобилна апликација

Бидете во тек со сите нарачки директно од вашиот мобилен уред

Интеграција

Повеќе начини на наплата, при достава на производот или со кредитни картички ( visa, mastercard, diners )

Woocommerce invoice

Автоматизирани фактури

Автоматска изработка на фактура при нарачка на производот или услугата

Безбедност

Вашата онлајн продавница ќе биде безбедна со додаден SSL сертификат

digital marketing

Алатки за маркетинг

Вашата онлајн продавница ќе биде целосно интегрирана со сите алатки за дигитален маркетинг и ре-маркетинг

Интеграција

Начини на плаќања при достава на производот или со кредитни картички
( visa, mastercard, diners )

responzivna veb strana

Респонзивен дизајн

Вашата онлајн продавница ќе биде
подготвена за сите уреди
( мобилен телефон, лап-топ, десктоп, таблет )

Woocommerce invoice

Автоматизирани фактури

Автоматска изработка на фактура при нарачка на производот или услугата

woocommerce mobile app

Мобилна апликација

Бидете во тек со сите тековни нарачки директно од вашиот мобилен уред

Безбедност

Вашата онлајн продавница ќе биде безбедна со додаден SSL сертификат

digital marketing

Алатки за маркетинг

Вашата онлајн продавница ќе биде целосно интегрирана со сите алатки за дигитален маркетинг и ре-маркетинг

Побрзајте!

Изгради онлајн продавница и добиј 1 година бесплатен хостинг!


Имате дополнителни прашања?

На вашата онлајн продавница можете да продавате секаков вид на производи или услуги
со различни опции за наплата и испорака.

Месечните трошоци за виртуелниот пост терминал ги одредува банката, но се
движат од 2,4% до 3,5% провизија по купен производ или услуга, во зависност од банката, а секоја банка исто така ја утврдува и цената која се наплаќа за одржување на виртуелниот пост терминал.

Да, можете лесно да управувате со вашиот онлајн шоп, можете да додавате или бришете производи или услуги или да правите промена на постоечките производи или услуги.

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Instalacija na skripti
web hosting
Cpanel - control panel