Dropshipping и онлајн продажба

Што ви е потребно за да започнете со Онлајн Продажба?

Неколку лесни чекори кои ве учат што е потребно за започнување со онлајн продажба.

 

#1: Одберете домен

Одберете и регистрирајте го вашиот домен на некој од нашите .мк, .com.mk регистратори.
Кликнете тука за да имате преглед од сите регистратори. 

 

#2: Одберете Хостинг

Откако ќе го одберете името на доменот за вашата Онлајн Продавница, потребно е да одберете веб хостинг, просторот каде што ќе стојат сите податоци.
Ние нудиме стабилен, брз и безбеден веб хостинг каде што ќе можете да ја хостирате вашата онлајн продавница.

Погледнете ја нашата понуда на линкот тука

#3 Креирајте 3 важни елементи. 

За корисниците да уживаат во комплетна безбедност и поддршка, потребно е да ги креирате и додадете следните елементи:

  • Политика и услови на испорака
  • Политика за поврат на средства
  • Политика за заштита на лични податоци

#4: Одберете сервис за онлајн плаќање

Откако ќе бидете завршени со горенаведените постапки, потребно е да го одберете вашиот сервис за онлајн плаќање. 

Во зависност од производите или услугата што ќе ја нудите, вашиот сервисер ќе ја одреди цената за нивната услуга. Повеќе информации имате на следниот линк.

#5 Одберете дизајн

Во #PlayDigital изработуваме одличен дизајн со тоа што вашата онлајн продавница ќе биде подготвена на сите уреди ( мобилен телефон, лап-топ, десктоп ).
Кликнете на копчето “Aплицирај” доколку сакате да ви доставиме понуда.