ВЕБ ДИЗАЈН | ДОМЕН | ВЕБ ХОСТИНГ

Веб Дизајн

Подгответе се за најдоброто корисничко искуство!

Зошто да изградите
Веб-Сајт кај нас?

Респонзивен Дизајн

Вашиот веб-сајт ќе биде подготвен за сите уреди
( мобилен телефон, лап-топ, десктоп )

Брзина и безбедност

Ги користиме најдобрите практики за да изградиме уникатен, брз и динамичен
веб-сајт

Домен и Веб Хостинг

Вклучен домен и веб хостинг
за период од 2 години
Cloud Shared 5 GB SSD

SEO - Ready

SEO подготвен веб-сајт за лесно пронаоѓање на интернет пребарувачите

Корисничка Поддршка

Вклучена корисничка поддршка
за период од 1 година.
Одржување на веб-сајт
Надградба на plug-ins

Алатки за Маркетинг

Вклучени алатки за маркетинг и
посетеност на веб-сајт Facebook Pixel, Google Tag Manager, Google Analytics

Побрзајте!

Изгради веб-сајт и добиј 1 година вклучен хостинг!

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер, кој овозможува твојот веб сајт да функционира во онлајн просторот.
Домен е името кое е карактеристично за секој веб сајт и преку кое корисниците го препознаваат истиот.

Сакаш твојот сајт да стане дел од најголемата македонска онлајн заедница?
Постојат 5 чекори како да го префрлиш твојот сајт во PlayDigital. Ние и нашата техничка поддршка сме тука да го олесниме целиот процес.

Секако дека е можно надоградба на поголем хостинг пакет, а исто така и враќање на помал пакет. Оваа промена на услугата е автоматизирана и при истата нема да се појави никаков прекин во услугите.

Во денешно време, многу е важно освен сопствен веб сајт, да се поседуваат и професионални емаил адреси. За таа цел, најпрво е потребно да се поседува хостинг простор, а потоа и уникатно име за домен.

Нашето портфолио

Нашите среќни клиенти!

No. 1 on TripaAdvisor
5/5
ExploreMacedonia
5/5
FitoFarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Instalacija na skripti
web hosting
Cpanel - control panel