Веб Дизајн

Изработка на персонализирани и деловни веб-страници.

Што добивате

Изгледајте професионално и изградете доверба за вашиот бизнис со професионален веб-сајт.

Респонзивен Дизајн

Веб Дизајн прилагоден за сите уреди (смартфон, лаптоп, десктоп, таблет).

 • UX
 • UI

Бесплатен Домен и Хостинг

Одберете име на домен за вашиот веб-сајт и започнете со 10GB SSD/NVMe хостинг простор.

 • Бесплатен домен ( .com, .mk, .com.mk, .net )
 • Веб Хостинг - 10GB SSD/NVMe

Бизнис Емаил Адреси

Креирајте неограничен број на бизнис емаил адреси кои го содржат името на вашиот веб сајт.

 • Webmail
 • Неограничен број на емаил адреси

SEO Оптимизација

Вашиот веб-сајт ќе биде оптимизиран за брзо пронаоѓање на интернет пребарувачите.

 • ON-page SEO
 • Off-page SEO

Дополнителни Функции

За да ги искористите максимално придобивките од вашиот веб-сајт, може да се додадат дополнителни функции кои можат да ви помогнат да ги подобрите вашите маркетинг активности и да комуницирате подобро со вашите клиенти.

 • Google Analytics
 • Facebook Pixel
 • Интегриран Chat

Цени

Креиравме достапни цени кои се прилагодени за сите микро, мали и средни бизниси.

мкд/11.990

Основен Пакет

Бесплатен домен за првата година.

Бесплатен хостинг простор
10GB SSD/NVMe за првата година.

До 5 страници ( почетна, за нас, услуги, блог, контакт )

UX/UI Респонзивен Дизајн
Прилагоден за сите уреди ( мобилен телефон, лаптоп, десктоп )

Контакт форма

Линкови до Социјални Медиуми


мкд/17.990

Стандарден Пакет

Бесплатен домен за првата година.

Бесплатен хостинг простор
10GB SSD/NVMe за првата година.

Неограничен број на бизнис емаил адреси.

До 10 страници ( почетна, за нас, услуги, блог, контакт итн. )

UX/UI Респонзивен Дизајн
Прилагоден за сите уреди ( мобилен телефон, лаптоп, десктоп )

Контакт форма

Интегрирана Chat алатка

Линкови до Социјални Медиуми

Следење и анализа на посетеностa на веб сајтот со Google Analytics 4

Инсталирање на Facebook Pixel

мкд/29.990

Премиум Пакет

Бесплатен домен за првата година.

Бесплатен хостинг простор
10GB SSD/NVMe за првата година.

Неограничен број на бизнис емаил адреси.

До 15 страници ( почетна, за нас, услуги, блог, контакт итн. )

Е-Commerce ready - Веб Сајт подготвен за онлајн продажба.

UX/UI Респонзивен Дизајн
Прилагоден за сите уреди ( мобилен телефон, лаптоп, десктоп ).

Контакт форма.

Интегрирана Chat алатка.

Линкови до Социјални Медиуми.

Следење и анализа на посетеностa на веб сајтот со Google Analytics 4.

Инсталирање на Facebook Pixel.

Бесплатен Домен и Хостинг

Имате прашања?

Што е домен?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер, кој овозможува твојот веб сајт да функционира онлајн.

Што е хостинг?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер, кој овозможува твојот веб сајт да функционира онлајн.

Што е респонзивен дизајн?

Респонзивниот веб дизајн прави вашиот веб-сајт да биде доволно флексибилен и да изгледа убаво на било кој уред. Без разлика дали си на лаптоп, смартфон, или таблет ќе го имаш истото корисничко искуство.

Што е UX/UI?

Дизајн на користничко искуство (User Experience Design), познато како UX, претставува процес на истражување, развивање и подобрување на сите аспекти на интеракцијата која што ја прави корисникот (The User) со одреден продуктот со што ги задоволува неговите потреби. Целта е да се подобри самото корисничко искуство преку добиени резултати од оддредени тестови, креирајќи производ кој што ќе биде корисен и вреднуван, како и лесен за употреба.

Дизајн на кориснички интерфејс (User Interface Design), познат како UI, претставува визуелен изглед на продуктот, каде што дизајнерите одлучуваат како визуелно ќе го креираат истиот за да се постигне ефективно корисничко искуство. Добар UI дизајн помага да привлече што повеќе корисници и да обезбеди пријатно искуство при интеракција на производот.

Што е бизнис емаил адреса?

Поседувањето на сопствен домен како што е www.vashatakompanija.com.mk , остава професионален впечаток и Ви дозволува да креирате емаил адреси од типот abc@vashatakompanija.com.mk, info@vashatakompanija.com.mk . Ќе можете да креирате цела палета на различни емаил адреси за различни оддели или вработени.

Што е Google Analytics 4?

Google Analytics 4 е аналитичка услуга која ви овозможува да ja измерите посетеноста и ангажираноста на вашиот веб-сајт.

Get Service on the
App Store Today

Copyright 2022 All rights reserved.