Ecommerce - PlayDigital
ВЕБ ДИЗАЈН | ВЕБ ХОСТИНГ | ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

E-Commerce

Продавајте ги вашите производи или услуги 24/7

E-Commerce Решенија

Онлајн Продавница


Изгради ја твојата онлајн продавница и започни со онлајн продажба

E-Commerce маркетинг


Дигитална маркетинг стратегија за успешна
онлајн продажба

Онлајн Плаќања


Интеграција за онлајн плаќања
на вашата веб-страна

Е-Commerce хостинг


Брз и безбеден веб хостинг за вашиот e-commerce веб-сајт

Мобилни Апликации


Е-Commerce мобилни апликации за Woocommerce платформа - Android & iOS

Е-Commerce консултации


Консултирајте се со нас доколку имате потреба
од E-Commerce решенија

Побрзајте!

Изгради онлајн продавница и добиј:

1 година бесплатен хостинг!

3 месеци вклучена кампања за дигитален маркетинг!


Имате дополнителни прашања?

На вашата онлајн продавница можете да продавате секаков вид на производи или услуги
со различни опции за наплата и испорака.

Месечните трошоци за виртуелниот пост терминал ги одредува банката, но се
движат од 2,4% до 3,5% провизија по купен производ или услуга, во зависност од банката, а секоја банка исто така ја утврдува и цената која се наплаќа за одржување на виртуелниот пост терминал.

Да, можете лесно да управувате со вашиот онлајн шоп, можете да додавате или бришете производи или услуги или да правите промена на постоечките производи или услуги.

Нашите Среќни Клиенти!

5/5
Travel4macedonia
5/5
Fitofarm
5/5
Jofateks
Вклучено:
cloudflare - bezbedna onlajn prodavnica
seo alatka za onlajn prodavnica
Instalacija na skripti
web hosting
Cpanel - control panel