Продавај Повеќе,
Продавај Подобро.

Зголемете ја видливоста на вашиот бренд
преку стратегија за социјални медиуми!

Зошто социјалните медиуми се важни?

Подобрена лојалност на брендот

Зголемено препознавање на брендот

Повеќе можности за продажба

Висок авторитет за брендот

Наши Клиенти

Кој може да ги користи нашите услуги?

Сите микро, мали и средни бизниси кои сакаат да ги развијат своите социјални мрежи и да ја зголемат продажбата.

social media

Социјални Медиуми

Како Работиме

  • Истражување

Истражување на пазарот, истражување на конкуренција, истражување на клучни зборови.

  • Стратегија

Изработка на маркетинг стратегија за развој на брендот на Facebook и Instagram.

  • Менаџмент

Креирање на визуелен идентитет (cover,profile, темплејт за објави, огласи, визуели, рекламни кампањи и сл.)

  • Анализа

Следење и анализа на резултати на месечно и годишно ниво.

Коментари Од Наши Клиенти

“Социјалните Медиуми се одличен избор за промоција на нашите производи. Потрошувачите се многу добро информирани за производите кои ги нудиме”.

Sicer Solutions

“Одлично изработен визуелен дизајн кој многу добро ги промовира нашите производи”.

Fitofarm

Побарај Понуда

Испратете го вашето барање, нашиот тим
ќе ве контактира во најкус можен рок!


contact@playdigital.mk

Услуги

За Нас