Web design

Персонализирани и деловни веб страници

Персонализирани и деловни веб страници

Бесплатен домен

Веб хостинг - 10GB SSD/NVMe

Професионални емаил адреси

Кориснички Интерфејс

UX - Дизајн на корисничко искуство (Корисничко искуство Дизајн), познат како UX, е процес на истражување, развој и подобрување на сите аспекти на интеракцијата што корисникот (Корисникот) ја прави со веб-страната.

Корисничко Искуство

UI - Дизајн на кориснички интерфејс (Кориснички интерфејс Дизајн), познат како UI, е визуелен изглед на веб-страницата, каде дизајнерите одлучуваат како визуелно да ја креираат за да постигнат ефективно корисничко искуство.

Плаќања при испорака

Плаќања со платежни картички

Неограничен број на додадени производи

Вашите потенцијални клиенти пребаруваат на интернет буквално секој ден.Одлично дизајнираната веб-страница едноставно им помага да ве пронајдат и одберат вас пред вашата конкуренција.

 

Поголемиот дел од онлајн купувањата започнуваат со едноставно пребарување. Дали вашиот бизнис е видлив кога пребарувате на интернет пребарувачите Google, Bing?

Ние сме тука да ви помогнеме! Нашата техничка поддршка е секогаш достапна кога можеби ви треба помош!
Експертска поддршка ги сакаат нашите клиенти!

Donec sed arcu tempor mollis ante non sit donec et mollis odio in lacinia arcu dui justo ligula sagittis a tellus id.

Donec sed arcu tempor mollis ante non sit donec et mollis odio in lacinia arcu dui justo ligula sagittis a tellus id.

Donec sed arcu tempor mollis ante non sit donec et mollis odio in lacinia arcu dui justo ligula sagittis a tellus id.

Ќе ве контактираме во рок од еден работен ден.

close
type characters to search...
close