Креативна Маркетинг Агенција

Ефикасна маркетинг стратегија со висок
поврат на инвестиција ( ROI )

Како Работиме

Истражување

Истражување на пазарот, истражување на конкуренција, истражување на клучни зборови.

Стратегија

Изработка на маркетинг стратегија за развој на брендот на дигитални платформи за рекламирање.

Менаџмент

Креирање на визуелен идентитет (визуели, рекламни кампањи, банери).

Анализа и Извештаи

Доставуваме детална анализа со резултати од секоја креирана маркетинг кампања на месечно и годишно ниво.

Платформи

Ги користиме најпознатите платформи за дигитално рекламирање.


Facebook Ads

Достигнете до вашата целна публика со Facebook Ads.


Google Ads

Бидете први на Google пребарувачот и стекнете вредни клиенти.


Instagram Ads

Продавајте повеќе со најпознатата платформа за дигитално рекламирање.


Email Marketing

Емаил маркетинг е најдобра опција за B2B рекламирање.

Портфолио

Коментари од нашите Клиенти

Одберете ги вашите идеални платформи за рекламирање.

Испратете го вашето барање, нашиот тим ќе ве контактира во најкус можен рок.

Одберете Платформа/и

Одберете ги вашите идеални платформи за рекламирање.

Испратете го вашето барање, нашиот тим ќе ве контактира во најкус можен рок.

Јавете се

+389 75 233 206

Имате конкретни барања?

Услуги

Агенција

Адреса

Коста Новаковиќ 50/3, 1000, Скопје