Капка®

Капка е инстант лепило, лесно за употреба за мали поправки во домот,  кое за неколку секунди лепи секаков вид на материјали.

Локација:

Skopje, Macedonia

Клиент:

Kapka, Macedonia

Date:

close
type characters to search...
close