Поксипол®

POXIPOL® е 2-компонентно епоксидно лепило со голема јачина и издржливост.
POXIPOL® е идеален за поправки во домот, работилницата, автомобилот, за работа, хоби и занаети.

Локација:

Skopje, Macedonia

Клиент:

Poxipol, Macedonia

Date:

close
type characters to search...
close