Blog - PlayDigital
Blog SEO

Како да ги користите сервисите на Attracta SEO?

Нашите клиенти може да го користат сервисот Attracta SEO – оптимизација за интернет пребарувачи Attracta во Cpanel Доколку вашиот хостинг...
Read More
Blog

Дали е возможно во иднина да преминеш на друг хостинг пакет?

Да, во секое време ќе може да го промениш хостинг пакетот. Може да го надоградиш или намалиш хостинг пакетот во...
Read More
Blog

Како да го префрлиш сајтот од друг хост на PlayDigital?

Најбрзо и наједноставно може да го трансферираш сајтот во Плеј Дигитал следејќи ги следниве 5 чекори: Избери еден од хостинг...
Read More
Blog

Како да го поврзеш веб сајтот со хостингот по активацијата?

Како да го поврзеш веб сајтот со хостингот по активацијата? По активација на хостингот МКхост ќе ти испрати емаил со...
Read More
Веб Дизајн

Услови за користење

Ако имате било какви прашања во врска со оваа изјава за приватност, за начинот на работа или Вашето искуство од...
Read More
Веб Дизајн

Политика за приватност

Политиката за приватност Правно лице кое е овластено и кое стои зад оваа политика на приватност е ПЛЕЈ ДИГИТАЛ ДООЕЛ...
Read More
Blog

SEO – Аttracta

  Што претставува SEO - Attracta?SEO - Attracta е алатка кој нуди решенија за веб-страни во неколку категории, почнувајќи од оптимизација...
Read More
Blog

Бесплатен SSL Сертификат

Како да добиете бесплатен SSL сертификат? Бесплатниот сертификат за SSL (бренд Cpanel, потпишан од еден од најпознатите центри за овластување:...
Read More
Blog

Хостинг трансфер

Кога ќе изберете еден од нашите планови за хостирање, понекогаш ќе ви треба помош при миграција на податоци од вашиот...
Read More
Blog

cPanel

cPanel контролен панел е онлајн графички интерфејс базиран на Linux (GUI) кој се користи како контролен панел за да се...
Read More
Blog Веб Дизајн Веб Хостинг

Што е CloudFlare CDN?

  Што претставува CloudFlare CDN?     CloudFlare (CDN) е мрежа на сервери која доставува веб- страни и одредена содржина...
Read More
Дигитален Маркетинг

Дигитален маркетинг и мали бизниси- трендови во 2020

Сопствениците на мали бизниси може да го преиспитуваат нивниот пристап кон дигитален маркетинг за евентуално истиот да го променат во...
Read More
Веб Дизајн Дигитален Маркетинг

5 начини како добро дизајнирана веб страна ви го зголемува приходот

Добро дизајнираната веб страна следи што поголем број на принципи што дизајнот на веб страната го прават добар. Со други...
Read More
Дигитален Маркетинг

Контент маркетинг и неговите придобивки за бизнисите (2019)

Корисни содржини треба да бидат суштината на вашиот маркетинг. Традиционалниот маркетинг од минута во минута е се помалку ефективен и...
Read More
Веб Дизајн Дигитален Маркетинг

Важноста на Респонзивен Веб Дизајн [2021]

Со број од над 4 милијарди корисници на мобилни телефони, не е изненадување податокот за растот на прегледи на Word...
Read More
Дигитален Маркетинг

Mаркетинг на социјални медиуми- примена (2019)

Само доколку сте биле целосно изолирани последнава декада, нема да знаете колку голема е важноста на примената на дигитален маркетинг...
Read More
Дигитален Маркетинг

Менаџмент на социјални медиуми (2019)

Менаџмент на социјални медиуми претставува  брзорастечки тренд на бизнис работењето бидејќи ги зголемува остварените резултати. Тоа е така поради тоа...
Read More
Веб Хостинг Дигитален Маркетинг

Дигитален маркетинг- важност за малите бизниси (2019)

Кога стартуваат  малите бизниси, фокусот го стваат  на тоа како да се привлечат  првите потрошувачи.  Тие може да почнат со...
Read More
SEO Дигитален Маркетинг

SEO оптимизација – Зошто е важна за вашиот бизнис? (2019)

SEO- зошто оптимизација на интернет пребарувачот е важна за вашиот бизнис? SEO, oптимизација на интернет пребарувачот, е важен дел за...
Read More
Веб Дизајн

Веб Дизајн- 5 придобивки од неговата примена [2021]

Веб дизајн е процес или алатка која вклучува разновидност на големи придобивки кои се прилагодени да му помагаат на вашиот бизнис...
Read More
1 2 3