PlayDigital

Google Display Network

Display кампањите служат како визуелно привлечни реклами на Google Display Network. Мрежата за прикажување ви помага да допрете до луѓе додека прелистуваат милиони веб-страни и апликации.

Display кампањите нудат едноставно, интелигентно решение за управување со сложените променливости на рекламирањето на екран и можеби се најлесниот начин да ја проширите базата на клиенти и да добиете нови продажби. 

Користете ја Display платформата за прикажување на реклами во скоро сите формати низ мрежата за прикажување на Google, допирајќи до луѓе во сите фази на циклусот на купување – од луѓе со покажани интереси до клиенти кои штотуку ќе купат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

close
type characters to search...
close